DSlogo

Tallhöjdens Paket
Tallhöjdens Värdshus arrangerar ett flertal paket anpassade för alla intressen. Följ med oss på vandringssafari i Simlångsdalens naturreservat med stor chans att se älg, räv eller andra djur! Boka naturvandring med vår egen vildmarksguide, prova lokal öl från Breared Brewery eller njut av något av de andra paketen vi erbjuder på Tallhöjdens Värdshus!

Vinnalt Event
Välkommen till 120 hektar äventyr! Vi bjuder på äventyr med inslag av fiske, jakt, natur och vandring. Ta med dig kompisgänget och utmana dem i en femkamp, bjud arbetslaget på teambildning, ta med familjen på en heldag med lek och naturbus, eller bara ströva omkring i området.

Tönnersjö Golfbana
En bit söder om Simlångsdalen ligger Halmstad Tönnersjö Golfbana, en privatägd anläggning i ett lätt kuperat och naturskönt kulturlandskap med vackra ekar och glittrande vattendrag. Här finns en artonhålsbana samt en niohålsbana som är öppen för alla.

CAHOM Hästturer 
CAHOM erbjuder tjänster med natur och häst som bas. Rid i skritt, trav och galopp i varierande terräng eller åk med häst & vagnsturer för upp till fem passagerare i natursköna Simlångsdalen.

Hyr kajak
I en Kajak kommer vi nära inpå skogens stillhet. Paddla ut från båthuset vid Simlången och hitta din egen plats i solen. Hitta oss på flyta.nu.
Vi hyr ut, levererar och kör fram kajaker så att du kan flyta nedströms med fylleån eller nissan och koppla bort tiden.

Släggarpsbanan
Uthyrning av motocross på den cirka 1500 meter långa Släggarpsbanan. Banan ligger mitt ute i skogen och drivs av den idéella klubben MCK Hallandia.

Badplatser
När sommarens värme trycker och solen står högt finns det inget bättre än att svalka sig i Simlångsdalens underbara vatten. Titta in här för att finna de bästa badplatserna!

Elinge Älgpark
Välkommen till Elinge älgpark, en familjedriven park med stort hjärta och personlig guidning. Här får ALLA klappa och mata älgarna. Här får du chansen att uppleva djur och natur på nära håll. Kom och möt skogens konung och hans vänner!

Laganland Älgpark
Här möter du ståtliga älgar och har chansen att komma riktigt nära! Det finns flera fototorn ut med det handikappanpassade publikområdet. Kom gärna vid morgonmatningen klockan 10.00, då är älgarna speciellt aktiva och lätta att fotografera!

Gekås
Välkommen till ett härligt shoppingparadis endast en timme från Simlångsdalen! 

High Chaparral
Visste du att Vilda Västern endast ligger en och en halv timme från Simlångsdalen? Att besöka High Chaparral är som att vara i en västernfilm! 

Dutchmoose
Simlångsdalens älgbutik är ett måste för dig som gillar älgar. Det finns mängder med älgsouvenirer och en stor samling av älg- och rådjurshorn.