DSlogo

Tallhöjdens Värdshus
Tallhöjdens Värdshus i det vackra Simlångsdalen, är på många sätt en unik hotell- och konferensanläggning. Här upplever du en miljö långt utöver vad du tidigare sett. Till Tallhöjdens Värdshus kommer du för att konferera, vandra eller spela golf på någon av de närliggande golfbanorna, koppla av med god mat och dryck eller kanske bara ta er tid med varandra.

Vinnalt Event Stugor
Våra stugor är belägna i ett mycket naturskönt område nära Simlångsdalen, ca 20 km Nordöst om Halmstad. Semestra, fiska, flugfiska, konferera eller bara bo och upplev äventyr på dagarna medans du sover gott och bekvämt i någon av våra stugor.
 

Escape to PaulssonPaleo
I en glänta i Simlångsdalen ligger vår lilla gård Kannesten. Suset från skogen och porlandet från bäckarna är oftast det enda som hörs. Här finns gott om vandringsleder genom skog och över mosse, runt sjöar och över åar. Samt ett och annat vattenfall. Vi erbjuder tre rum för övernattning, med plats för sammanlagt 6 personer. 

Vinnalt Naturcamping
Om du reser med husvagn eller husbil, och därför hellre ansvarar för ditt eget boende, erbjuder vi möjlighet för plats på vår naturamping. I naturskön omgivning får du direkt närhet till exempelvis fisket eller den orörda skogen.

Kulls Stuga och Naturcamping 
Hyr vår bekväma gårdsstuga med altan och sjöutsikt över Simlångens lugna vatten. Vi har även naturcamping med servicefaciliteter och ligger på gångavstånd till Simlångsdalens centrum. Kanot finns att låna.

Pensionat Sågknorren
I naturskön miljö 500m från sjön Frillen och endast 40 minuters bilresa från Halmstad finner du mat och boende i vårt Pensionat eller om du föredrar att klara dig själv vårt lyxiga vandrahem eller våra två stugor. Totalt kan vi erbjuda 32 sängplatser fördelat på 10 rum och 2 stugor.